• About Us

 

FONDURI EUROPENE:

Protektor Financiar este o companie specializata in scrierea si implementarea de cereri de finantare si proiecte pentru atragerea de fonduri nerambursabile atat din surse guvernamentale cat si din cele europene.

Am realizat proiecte semnificative, atat in Craiova, cat si in restul Romaniei, precum (astea trebuie puse in ordine...) Timisoara, Resita, Bucuresti, Lugoj, Bals, Pitesti, Dr. Tr. Severin, Tirgu Jiu, Rm. Valcea, Scornicesti, Arad, etc.

Credem, ca atat clientii nostrii din Craiova cat si cei din Romania, trebuie sa beneficieze de consultanta de calitate care presupune dedicare si atentie. Pentru aceasta suntem disponibili, cautam sa intelegem natura dorintelor clientilor nostrii si venim cu cele mai eficiente solutii pentru realizarea lor. 

Avem consultanti care au experienta atat in scrierea de cereri de finantare pentru POSCCE, POSDRU, POR, DIMMMAT, APDRP/AFIR, etc cat si in implementarea lor in bune conditii.

CONTABILITATE:

  • servicii de contabilitate completa: in partida simpla, primara, financiara si de gestiune
  • servicii de personal - salarizare
  • consultanta contabila - initierea unei afaceri
  • consultanta financiara si fiscala
  • refacere evidenta contabila
  • asistenta la controale fiscale

SOLUTII IT:

Solutii personalizate de dezvoltare IT. Aplicatii web ce pot fi implementate pentru dezvoltarea si imbunatatirea afacerilor dvs. cu ajutorul expertilor IT: 

Fast Sale

Aplicatie de transfer date de mare volum, care poate fi customizata in alocarea informatiilor in mod personalizat si deasemenea pentru a raporta modul de folosire a informatiei de catre user(i). Aplicatia poate sa transfere datele fara a fi vizibile diferitilor user-i si sa raporteze administratorului de cont in diferite formate, deasemenea, customizabile. Se poate folosi contra unui abonament sau se poate cumpara o licenta si dezvolta ulterior in mod customizat.

Fast ERP

Aplicatie ERP: sistem de gestiune al resurselor intreprinderii (Enterprise Resource Planning - gestiune, contabilitate, stocuri etc).

Fast eCommerce

Aplicatie de comert electronic cu posibilitatea de gestionare a clientilor, comenzilor, produselor, categoriilor de produse, etc…

Dezvoltare web

Dezvoltare si implementare website-uri, aplicatii web, servicii promovare web. Suport tehnic de mentenanta.