TERMENI SI CONDITII

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul https://www.protektorfinanciar.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. BIROUL DE CONSULTANTA PROTEKTOR SRL. isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertelor, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, BIROUL DE CONSULTANTA PROTEKTOR SRL. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Aceste erori nu obliga BIROUL DE CONSULTANTA PROTEKTOR SRL. la nicio actiune.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

https://www.protektorfinanciar.ro este administrat de BIROUL DE CONSULTANTA PROTEKTOR SRL cu sediul in Craiova, Strada ION MAIORESCU, Nr. 4, PARTER, BIROUL M, Judet Dolj, inregistrata cu numar de ordine in Registrul Comertului J16/811/2018, cod unic de inregistrare fiscala 39166778

Programul personalului magazinului online protektorfinanciar.ro este de LUNI pana VINERI intre orele 09:00 – 18:00.

INREGISTRAREA CA MEMBRU:

Pentru a putea cumpara de pe https://www. protektorfinanciar.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru. In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte si actuale despre dumneavoastra.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii si de a stabili plata online ca unica modalitate de plata, in cazul clientilor care plaseaza comanda si au in istoricul activitatii lor pe https://www. protektorfinanciar.ro livrari refuzate.

CONFIDENTIALITATE

BIROUL DE CONSULTANTA PROTEKTOR SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Website-ul https://www. protektorfinanciar.ro si BIROUL DE CONSULTANTA PROTEKTOR SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, ofertele si politica firmei. https://www. protektorfinanciar.ro si BIROUL DE CONSULTANTA PROTEKTOR SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe website-ul https://www. protektorfinanciar.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a https://www. protektorfinanciar.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru in scris pe e-mail la contact@protektorfinanciar.ro             .

BIROUL DE CONSULTANTA PROTEKTOR SRL este inregistrata si avizata de catre ANSPDCP (Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal) cu nr. de inregistrare 16400/15.04.2010.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, utilizatorii website-ului https://www.protektorfinanciar.ro au urmatoarele drepturi,:

Dreptul la informare (art.12)

Dreptul la acces la date (art.13) – dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.

Dreptul la interventie (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:

rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;

transformarea datelor personale nelegale în date anonime;

notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).

Dreptul la opozitie (art.15) – dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.

Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) – dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate.

Dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere (art.25).

BIROUL DE CONSULTANTA PROTEKTOR SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

ABONAREA SI DEZABONAREA LA NEWSLETTER

Abonarea la newsletterul protektorfinanciar.ro este gratuita si voluntara. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate, respecta legea Comertului Electronic si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile existente in subsolul fiecarui e-mail.

BIROUL DE CONSULTANTA PROTEKTOR SRL detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru continutul publicat pe https://www.protektorfinanciar.ro.

PRET SI MODALITATI DE PLATA

Preturile prezentate includ TVA (19%).Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga, cand este cazul, si costurile de livrare.Ne rezervam dreptul de a modifica preturile, fara nici un preaviz sau notificare in prealabil.

Plata se poate face:

in numerar, la livrare (sistem ramburs);

prin banca: daca preferati aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne anuntati si un reprezentant al BIROUL DE CONSULTANTA PROTEKTOR SRL se va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.) astfel incat comanda dvs. sa fie livrata in cel mai scurt timp. Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore in functie de procesarea platii intre bancile implicate.

In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de MobilPay. In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane:  BIROUL DE CONSULTANTA PROTEKTOR SRL si MobilPay garanteaza securitatea sistemelor informatice.

Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele BIROUL DE CONSULTANTA PROTEKTOR SRL.

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI https://www.protektorfinanciar.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL [https://www.protektorfinanciar.ro],  VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI [https://www.protektorfinanciar.ro]  SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Termenii si conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare: Legea 365/2002 privind comertul electronic si Legea 51/2003 pentru aprobarea OUG 34/2014 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta.

BIROUL DE CONSULTANTA PROTEKTOR SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator.

DREPTURILE DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului https://www.protektorfinanciar.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea  BIROUL DE CONSULTANTA PROTEKTOR SRL sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul https://www.protektorfinanciar.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail contact@protektorfinanciar.ro

10.DISPOZITII FINALE

Orice alta problema cauzata de produsele de pe https://www.protektorfinanciar.ro, netratata de niciun articol din pagina Termeni si Conditii, va fi notificată în scris către protektorfinanciar la contact@protektorfinanciar.ro. Ulterior, ea se va solutiona pe cale amiabila in 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele parti.

Fiind de acord cu termenii de utilizare a magazinului online protektorfinanciar.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea site-ului in aceste conditii.